Pakmaya Gulfood Fuarı'ndaydı!

Pakmaya olarak, 20-24 Şubat 2023 tarihlerinde Dubai'de gerçekleşen Gulfood Fuarı'na katıldık. Ekibimiz fuar boyunca markamızı ve ürünlerimizi dünyaya tanıttı.

Pakmaya olarak, 20-24 Şubat 2023 tarihlerinde Dubai'de gerçekleşen Gulfood Fuarı'na katıldık. Ekibimiz fuar boyunca ürünlerimizi ve markamızı dünyaya tanıttı. Fuarda, ürünlerimizle ve Pakmaya ile ilgilenen birçok kişiyle buluştuk ve olumlu geri dönüşler aldık. Gulfood Fuarı'na katılmak, ürünlerimizi ve markamızı globaldeki potansiyel müşterilerimize tanıtmak, yeni iş bağlantıları kurmak için önemli bir fırsat oldu. Fuarda bulunan ekibimiz fuar boyunca yoğun bir çalışma temposu içinde, başarılı bir performans sergileyerek, Pakmaya'yı en iyi şekilde temsil etti.

Diğer Tüm Haberler

06.02.2024
50. Yıl Dönümümüzde 10.000 Fidan

Kuruluşumuzun 50. yılı anısına, Kilis Yeniyurt Köyü’nde oluşturulan “Pakmaya Hatıra Ormanı" için 10.000 fidan bağışladık.

Tümü Tüm Haberler

Diğer Kurumsal Gelişmeler

05.10.2021
Dünyada İlk ve Tek: Mayalı Kek Harçları
Pakmaya olarak, sizlere harika bir ürün daha sunmaktan mutluluk duyuyoruz: Mayalı Kek Harçları. Bu ürün ailesi kek yapım sürecini oldukça kolaylaştırmakla beraber birçok avantaj da sağlamaktadır.
Tümü Kurumsal Gelişmeler

Diğer Fuar

30.10.2023
PAKMAYA OLARAK IBA 2023 FUARINDA YERİMİZİ ALDIK

Dünyanın en prestijli fırıncılık ve pastacılık fuarlarından biri olan ve 22 - 26 Ekim 2023 tarihleri arasında Almanya’nın Münih şehrinde gerçekleşen IBA 2023’e Pakmaya olarak katıldık.

Tümü Fuar